Morgen, 3 mei starten we weer met onze lessen. De rust, structuur in de les en vooral het zelfvertrouwen van de kinderen heeft onze prioriteit. Daarmee kunnen we snel de draad weer oppakken.
Er is geen tijd om ieders persoonlijk verhaal aan te horen waarom kinderen het spannend vinden of heel erg opzien tegen het zwemmen. Maar we kennen inmiddels de struikelpunten van veel kinderen en we houden natuurlijk rekening met alle kinderen.
Kijk, lees alstublieft de mededelingen die in het zwembad hangen.
De kinderen die op dinsdag (alle lessen) en woensdag (13.15 en 14.00 uur) zwemmen, krijgen een strookje mee met informatie over extra lessen tot de zomer. Ouders kunnen hun kind daarvoor aanmelden via mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).
We hopen dat iedereen rekening houdt met elkaar en dat er redelijkheid en begrip voor onvoorziene situaties is. Denk en handel in het belang van de kinderen. De kinderen zijn nog jong en sommigen hebben meer tijd nodig voor gewenning. Tijdens iedere les mag een ouder in de buurt blijven als aanspreekpunt of rustpunt voor de kinderen.
Neem geen onnodige risico's en houdt u alstublieft aan de corona-regels en richtlijnen. Dan gaat het zeker lukken.????

 

Bijna alle regels zijn nog hetzelfde: 1.5 m, max. 10 min. Voor tijd aanwezig. Eén begeleider (mèt mondkapje) per kind. Uitkleden in de serre, aankleden op een rustige plek (kleedruimte, serre of elders). Binnenkomen via de entree, weggaan via de achterkant (brandtrap).

Met één verschil: Ouders mogen nu (nog) niet blijven zitten in de serre of beneden in de hal. We denken na over de mogelijkheid dat eventueel een enkele ouder als contactpersoon in de serre aanwezig blijft tijdens de les. We hopen dat dit slechts voor een hele korte periode is en dat u snel wel weer mag kijken.

We proberen de lessen ‘zonder publiek’ op een zo kindgericht mogelijke manier in te vullen en vragen hierin uw begrip en medewerking. Omwille van de rust en voortgang van de lessen, kan het zijn dat kinderen die erg overstuur zijn, in het begin nog even bij hun begeleider mogen wachten. Sommige kinderen hebben wat meer coaching nodig dan andere kinderen. Leg uw kind uit, dat u in de buurt bent. Desnoods beneden bij de trap wacht of dat u af en toe even om de hoek kijkt. En benadruk dat we in alle rust opstarten. Geen spannende, moeilijke dingen die ze nog niet aankunnen. Met kurk, indien nodig met bandjes. En dat we altijd samen oefenen. Kinderen hoeven zich absoluut geen zorgen te maken.

Er zijn veel ouders die mailen met vragen over extra lessen. We begrijpen uw redenen. Zodra we een goed uitvoerbaar plan hebben voor de groep en het zwemniveau van uw kind, krijgt u van ons bericht. Nog even volhouden en dan zien we u weer. Hopelijk tot snel!

We plaatsen deze tekst ook op onze website (whfranke.nl, ‘nieuws’). Voor contact graag mailen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
 
 
Kijk alstublieft regelmatig op onze website whfranke.nl of op facebook. Wij laten u weten zodra er meer bekend is.
Voor vragen, mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Geen messenger/chatberichten alstublieft.

 13 juni jl. is bij Willem Franke Particulier Zwemonderwijs het miljoenste diploma van ENVOZ in Nederland, uitgereikt.

Wij zijn enorm gevleid dat we zijn gevraagd om deze feestelijke gebeurtenis te organiseren. Het was een enorm feestelijke middag waarbij ook de CEO uit Engeland over is gekomen. Samen met een groep kindjes heeft Jill Schouten uit Akersloot enorm haar best gedaan. Ze was deze middag het stralend middelpunt. Vol trots heeft ze haar diploma in ontvangst genomen.  We willen ENVOZ bedanken voor de eer en alle complimenten die we als zwemschool hebben gekregen voor ons werk in de afgelopen jaren.

 

bruce en pups

 

Bekijk (en like!) onze facebook-pagina. U kunt ons nu ook volgen via facebook Willem Franke Zwemonderwijs