UPDATE onderhoud/reparatie zwembad. Prognose onder voorbehoud.

Dit weekend hebben we bericht gekregen over de laatste ontwikkelingen. Alle ouders hebben zaterdag 8.1 van mij een mail gehad waarin ik een toelichting heb gegeven dat de les van 17.1 nog niet door kan gaan.
Wanneer alles verloopt volgens planning zonder tegenslagen, kunnen we voor nu, (moet nog bevestigd worden) vanaf 31 januari als richtdatum houden.
Een definitieve bevestiging krijgt u van ons zodra wij weten wanneer het bad weer gevuld mag worden.
Omdat reparaties in een zwembad zeer precies gedaan moeten worden vanwege risico op lekkage, geldt een verplichte droogtijd. Dan moet er akkoord gegeven worden door degene die verantwoordelijk is. Dan kunnen we het bad vullen en kunnen we een definitieve planning maken. Dat is nu de status waar wij geen invloed op hebben. Zodra we weer aan het werk zijn, kunnen we veel meer voor de kinderen betekenen en gaan we ons uiterste best weer doen.
Dus voor wat betreft achterstand van de zwemlessen (kinderen die bijna aan afzwemmen toe zijn):
Voor de groepen die al vanaf 2020 meerdere vertragingen hebben gehad vanwege lock-downs, gaan we een plan maken om de vertragingen in te lopen. We streven ernaar dat de kinderen uiteindelijk net zo snel of misschien wel eerder klaar kunnen zijn, dan wanneer we afgelopen week hadden kunnen starten en de kinderen gewoon één keer per week zouden zwemmen.
Uit de persconferentie van vrijdag jl. is duidelijk geworden dat wij ook na 17.00 uur weer mogen werken. Gelukkig dat de groepen die zwemmen tussen 17.15 en 18.00 uur weer mogen komen op hun gebruikelijke tijd. Voor de groep van maandag 15.00 uur komt er in het voorjaar ook een mogelijkheid voor extra les.
Wij gaan een plan maken voor extra lessen, verlengde lestijden of dubbele lessen om een inhaalslag te maken. Op deze manier kunnen we de gemiste 4,5 weken snel inlopen: met 2 extra lessen van 2 uur lopen we al bijna 5 weken in. Dat geeft een groot effect.
Ook gaan we ons best doen dat we het B diploma op een versnelde manier kunnen bieden. In welke vorm is nog niet bekend. We streven ernaar dat eerst de kinderen die vanaf 2020 op zwemles zitten en in de hele corona-periode al diverse vertragingen hebben gehad, hun diploma’s snel op zak kunnen hebben, zodra het zwemseizoen begint. Ouders worden geïnformeerd over extra lessen middels mail of we doen dit bij de eerste zwemles in het zwembad. "Eerst water en dan komt het allemaal goed".
Voor de nieuwe kindjes geldt dat de lessen hopelijk snel weer van start gaan. Ook voor hen gaan we er gezellige lessen van maken zodat ze van de zomer al fijn kunnen oefenen.
Wij houden u op de hoogte van ‘nieuws’. Het wachten is op een definitieve startdatum. Bedankt voor uw geduld en de hartelijke en vriendelijke mails die we gekregen hebben. Dat heeft ons erg goed gedaan in deze onzekere periode die we graag snel achter ons laten. Nog even.. ????

..........

 
 
Aan de ouders van onze leerlingen, vanaf 6 november 2021

Helaas zijn we met ingang van vandaag wederom genoodzaakt om de door het kabinet opgelegde maatregelen uit te voeren.

DIT BETEKENT VOOR U:

Vanaf het moment dat u onze balie passeert en de besloten zwembadruimte betreedt (kleedruimte, zwemzaal, toilet), kunt u ons een geldige QR code laten zien en uw ID tonen.

EXTRA maatregel: In de openbare doorloopruimte van de schoonheidssalon tot de nooduitgang, bent u verplicht een mondkapje te dragen. Vanaf de zwembadbalie wordt uw QR code gecontroleerd.

Onderstaande maatregel komt uit het corona-protocol zwembranche: Een coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs zijn verplicht bij binnenkomst van een zwembad voor iedereen van 18 jaar en ouder. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving*, geldt dit ook voor ouders van kinderen die naar zwemles gaan.

Dit bericht is ter kennisgeving voor onze klanten.

Uw vragen via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

bruce en pups

 

Bekijk (en like!) onze facebook-pagina. U kunt ons nu ook volgen via facebook Willem Franke Zwemonderwijs