quinty.stiffy.pups

 

Voor informatie over mogelijkheden, graag even contact via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Sandra Franke 

Wij verzorgen uitsluitend groepslessen.  Er zijn geen mogelijkheden voor privélessen.

De groeplessen worden verzorgd door 2 ervaren professionele, volledig gediplomeerde instructeurs. 

Iedere les wordt van tevoren terdege voorbereid en uitgewerkt voordat deze aan uw kind wordt aangeboden. Achteraf evalueren wij hoe de les is verlopen en hoe we de volgende les gaan indelen. Per les wordt afwisselend gewerkt aan verleggen, conditioneren en nieuwe dingen leren.  Op deze manier is iedere stap tot het diploma bekend.

De groepen zijn 'in beweging' wat zoveel betekent dat kinderen die buitengewoon sterk en goed zwemmen, qua zwemniveau meer aankunnen, verder worden geplaatst en kinderen die wat meer moeite hebben, een stapje terug kunnen worden ingedeeld. Meer op het zwemniveau wat past bij hun mogelijkheden van dat moment.

Wij werken niet met grote verschillen in de zwemniveaus in één groep omdat dit een vertragende invloed heeft op de voortgang van de 'sterkste' kinderen uit een groep.

Door de grootte van het zwembad in hotel Akersloot, wordt uw kind ook conditioneel sterker. Het kan de vereiste banen leren zwemmen. Het aangename water (31 graden). Voor alle diploma's kan in hetzelfde bad worden afgezwommmen. We werken met een kleine groep per instructeur maar kunnen wel het hele (23 m) bad gebruiken. In de kleinere privébadjes, leren de kinderen heel beschermd en gecontroleerd zwemmen. Maar daar leren kinderen niet om weerbaar te worden omdat ze steeds de kant kunnen pakken. Kinderen moeten ook de gelegenheid krijgen om zich zelfverzekerd te voelen een groot (en diep) en drukker zwembad. 

 Wij bieden zwemles voor het ENVOZ A, B,C diploma. 13 juni jl. is bij ons het miljoenste zwemdiploma van ENVOZ in Nederland uitgereikt in onze zwemschool. Zie onze facebookpagina, WIllem Franke Zwemonderwijs.

Er geldt op dit moment een langere wachtlijst. Het is voor ons niet mogelijk om een prognose te geven over de mogelijkheid om met zwemles te starten.  Voor informatie over onze tarieven, kunt u ons mailen.